Aanbiedingsprijs

  • Ontvang binnen 1 werkdag uw aanbieding
  • Gratis en vrijblijvend
  • Naam*
  • Telefoonnummer*
  • E-mail*
  • Of bel: 0528 - 23 43 44

Pelletkachel Emmen

Gezellig zondags met de hele familie bij de pelletkachel in Emmen. Ziet u het al voor zich? Pelletplus helpt u graag verder met het kiezen van de juiste kachel die doet waar u naar verlangt. Wij kunnen u zowel per telefoon, online of in onze showroom adviseren. Het is in overleg zelfs mogelijk de pelletkachel binnen 24 uur in Emmen te leveren. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0528 - 234344 of stuur een mail naar info@pelletplus.nl.

 

Pelletkachel Emmen

 

 Bekijk onze collectie!

 

Wat is en doet een pelletkachel precies?

De warmte uit het huis wordt in veel gevallen gehaald uit een verwarming of een gaskachel. Maar de pelletkachel in Emmen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Door gebruik te maken van gerecyclede houtsnippers, wordt er warmte opgewekt door de pelletkachel. Het zal in uw woonkamer niet alleen zorgen voor een aangename temperatuur. De dansende vlammen in de pelletkachel zorgen ook voor extra gezelligheid in de huiskamer. Bekijk ons assortiment aan pelletkachels in Emmen!

Kies voor duurzame verwarming

Als u kiest voor een pelletkachel dan kiest u voor het duurzaam verwarmen van je huis. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van gerecycled hout. Dit is 100% restafval waardoor er geen bomen gekapt hoeven te worden, veel beter voor het milieu. Het materiaal wat gebruikt wordt voor het verwarmen van de pelletkachel in Emmen is C02 neutraal. De pellets zijn voorzien van gecertificeerde keurmerken. De kachel wordt gekenmerkt door zijn hoge rendement en het systeem kan worden aangesloten op een CV-installatie.

Diverse merken zoals Domusa

Pelletplus beschikt over diverse gerenommeerde merken. Hieronder een greep uit het assortiment die u in onze showroom kunt bekijken: MCZ Palazzetti Artel Invicta Heta Duroflame Dit is slechts een klein deel uit ons ruime assortiment. Bezoek onze showroom met pelletkachels nabij Emmen. Wij zijn gevestigd in Zwartsluis, op een klein half uur rijden van Emmen. Maar voor kwaliteit wil u toch best een stukje rijden? Online bestellen is ook mogelijk.

Pelletkachel in Emmen kopen? Kies Pelletplus!

Een pelletkachel in Emmen kopen? Pelletplus helpt u graag verder. Afhalen of bezorgen, eigen montagedienst en een eigen showroom. Betrouwbaar kopen binnen het grootste assortiment van Nederland. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0528 - 234344 of stuur een mail naar info@pelletplus.nl.