Aanbiedingsprijs

  • Ontvang binnen 1 werkdag uw aanbieding
  • Gratis en vrijblijvend
  • Naam*
  • Telefoonnummer*
  • E-mail*
  • Of bel: 0528 - 23 43 44

Pelletkachel Meppel

Pelletkachel in Meppel gezocht? Kijk dan snel verder bij Pelletplus! Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzaam verwarmen in Noord-Nederland. Wij leveren pelletkachels van diverse Italiaanse topmerken. Daarnaast hebben wij ook de biomassaketels en pelletkachels van Domusa in ons assortiment. Bent u op zoek naar rookkanalen of andere accessoires op het gebied van uw pelletkachel in Meppel? Hier kunnen wij u ook verder mee helpen. Bezoek onze showroom in Zuidwolde!

 

 

 

Bekijk onze collectie! 

 

Koop uw pelletkachel nabij Meppel bij Pelletplus!

Onze medewerkers kunnen u vakkundig adviseren over onze pelletkachels nabij Meppel. Wij kunnen u de mogelijkheden laten zien van de verschillende pelletkachels. Natuurlijk kunnen we de pelletkachels ook laten branden zodat u een goed beeld krijgt van het product. In onze showroom ziet u een uitgebreid assortiment aan pelletkachels met ieder zijn eigen specialiteiten. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de merken MCZ, Nordic Fire, Edilkamin en meer! Onze pelletkachels nabij Meppel zijn verkrijgbaar met verschillende soorten vermogens. Het vermogen loopt bijvoorbeeld tot 6 kW of zelfs boven de 12 kW.

 

Eigen installatieservice

Voor onze pelletkachels in Meppel kunt u ook gebruik maken van onze eigen vakkundige monteurs. Zo weet u zeker dat uw nieuwe pelletkachel goed wordt aangelegd en goed wordt onderhouden. Pelletplus is uiteraard gecertificeerd en goed geschoold om alle installaties zo goed mogelijk uit te voeren. Een goede installatie zorgt voor minder storingen, minder slijtage en zo u haalt het meeste rendement uit uw product. Neem telefonisch contact op voor een pelletkachel in Meppel via onze contactpagina.

 

Contactinformatie

Voor een pelletkachel in Meppel bent u aan het juiste adres bij Pelletplus! Wij beschikken ook over Pellet-CV, aansluitmaterialen en diverse andere toebehoren. Profiteer van de snelle levering die wij hanteren, in overleg kan binnen 24 uur mogelijk zijn. U kunt de pelletkachel bij ons afhalen maar wij kunnen hem ook laten verzenden. Heeft u materialen over na de installatie van uw pelletkachel nabij Meppel? Bij Pelletplus stuurt u die kosteloos retour. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via: 0528 - 23 43 44. Wij zijn ook per mail bereikbaar via: info@pelletplus.nl. We verwelkomen u graag bij Pelletplus in Zuidwolde!

A