Aanbiedingsprijs

  • Ontvang binnen 1 werkdag uw aanbieding
  • Gratis en vrijblijvend
  • Naam*
  • Telefoonnummer*
  • E-mail*
  • Of bel: 0528 - 23 43 44

Pelletkachel Zwolle

Met een heerlijke kop warme chocolademelk geniet u van uw pelletkachel in Zwolle. De huiskamer ademt ook vanavond weer één en al sfeer. Wilt u ook van zo’n prachtige warmtebron genieten? Neem dan contact op met Pelletplus.nl. Specialist in duurzame verwarming.

 

 

Bekijk onze collectie! 

 

Wat is een pelletkachel?

Veel huishoudens maken gebruik van centrale verwarming of gaskachels. Maar ook de pelletkachel wint steeds meer aan populariteit. Dit is een elektrisch apparaat dat uw kamer verwarmd door gerecyclede houtsnippers te verbranden. Deze snippers worden ook wel pellets genoemd. Uw pelletkachel in Zwolle zorgt daardoor niet alleen voor een aangename temperatuur. Maar is door zijn dansende vlammen vooral ook sfeervolle toevoeging aan uw woning.

 

Duurzame verwarming

Een pelletkachel is een duurzame manier om een huis te verwarmen. Zo wordt er gebruik gemaakt van gerecycled hout. Omdat dit 100% restafval is, worden hiervoor dus geen nieuwe bomen gekapt. Daarnaast is het materiaal CO2 neutraal. Dit weet u zeker wanneer u pellets van gecertificeerde keurmerken aanschaft. Daarnaast heeft de kachel een hoog rendement. En kan het systeem worden aangesloten op een CV-installatie. Een pelletkachel in Zwolle is dus een verantwoorde keuze!

 

Een pelletkachel in Zwolle van Pelletplus.nl

Voor een duurzame verwarming moet u bij Pelletplus.nl zijn. Met meer dan 100 pelletkachels in onze showroom nabij Zwolle, zijn wij de grootste leverancier van heel Noord Nederland. Daarnaast verkopen wij ook pellet-CV’s, aansluitmaterialen en andere toebehoren. Wij weten dus waar we over praten. Daarnaast geniet u bij ons ook van goede service. Wenst u een snelle levering? Dan kunnen wij al binnen 24 uur bij u voor de deur staan. De montage doen onze vakmannen vervolgens helemaal zelf. Wel zo fijn!

 

Ook voor een Domusa pelletketel 

Wilt u er de komende winter lekker warm bijzitten? Dan is een pelletkachel van Pelletplus.nl een prima keuze. Bewonder vandaag nog onze verschillende modellen. En bestel uw favoriet vanavond nog! Wilt u onze modellen liever van dichtbij bekijken? Bezoek dan onze showroom in Zuidwolde. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel gerust 0528 - 23 43 44 of mail naar info@pelletplus.nl. Geniet u binnenkort in Zwolle van een eigen pelletkachel?