Aanbiedingsprijs

  • Ontvang binnen 1 werkdag uw aanbieding
  • Gratis en vrijblijvend
  • Naam*
  • Telefoonnummer*
  • E-mail*
  • Of bel: 0528 - 23 43 44

Pelletkachel Hoogeveen

Op zoek naar een pelletkachel in Hoogeveen? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van Pelletplus. Wij hebben ons gespecialiseerd in duurzaam verwarmen en bedienen klanten door heel Noord-Nederland. Ons assortiment aan pelletkachels bestaat uit verschillende Italiaanse merken. Daarnaast beschikken wij ook over biomassaketels en pelletkachels van Domusa. Zoekt u naar accessoires voor uw pelletkachel in Hoogeveen? Wij verkopen ook rookkanalen en ander apparatuur. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0528 - 23 43 44.

 

Pelletkachel Hoogeveen

 

Bekijk onze collectie!


Medewerkers met kennis van zaken

De medewerkers van Pelletplus kunnen u vakkundig adviseren over de pelletkachels nabij Hoogeveen. Wij kunnen u de mogelijkheden laten zien van de verschillende producten. Onze showroom is gevestigd in Zuidwolde, op kleine afstand rijden van Hoogeveen. Uiteraard kunt u de pelletkachels zien branden zodat u een goed beeld krijgt van de sfeer van de verschillende haarden. Wij beschikken ook over andere merken zoals MCZ, Edilkamin en Nordic Fire. De pelletkachels nabij Hoogeveen zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens. Denk hierbij aan verschillen van 6 kW tot zelfs 12 kW.

 

Maak gebruik van onze monteurs

Weet u niet zeker hoe u een pelletkachel in Hoogeveen aanlegt en het beste kan onderhouden? Dat is geen probleem. Onze monteurs zijn gecertificeerd en kunnen de installatie bij u thuis verzorgen. Een goede installatie zorgt voor minder storingen, minder slijtage en het hoogste rendement uit uw product. Heeft u vragen over de installatieservice van onze monteurs? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Onze monteurs werken door heel Nederland, dus het maakt niet uit als u wat verder weg woont.

 

Pelletkachel nabij Hoogeveen kopen? Kies Pelletplus!

Een pelletkachel in Hoogeveen koopt u bij Pelletplus! Wij beschikken over diverse aansluitmaterialen en diverse andere toebehoren zoals Pellet-CV en aansluitmaterialen. In overleg met u kunnen wij eventueel binnen 24 uur leveren maar we kunnen het ook laten verzenden. Blijven er na de installatie van uw pelletkachel in Hoogeveen materialen liggen? Deze zijn kosteloos retour te sturen naar onze showroom. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via: 0528 23 43 44. Wij zijn per mail bereikbaar via info@pelletplus.nl. Wij hopen u graag binnenkort te zien!

A